2014. október 7., kedd

Napi menü - LifeT!LT FOOD

És eljött az igazság pillanata. Elindult a LifeT!LT ételkiszállítás. Kihagyhatatlan hogy végigkóstoljam (legalább) egy héten át. Persze, igen, tudom, elfogult vagyok a LifeT!LT-tel. Tényleg az vagyok, végülis valahol csak ott voltam a "kezdetek" fejezetben és kicsit büszke is vagyok rá. Ettől függetlenül teljesen objektíven fogok értékelni az összes kaját amit kihoznak és elfogyasztok. .
Egyébként csak annyit fűznék hozzá, hogy mindenkinek megvan a véleménye a LifeT!LT-ről. Olyan lett, mint TóthGabi vagy az ecetes csipsz, hogy vagy rajonganak érte vagy utálják. Én személy szerint ez elsőt utálom a másodikat addig eszem amíg van. Szóval: azt, hogy a Tamás egy faragatlan fráter, osztom. Azt, hogy nincs egyetemi doktorátusa sem testnevelésből sem dietetikából, osztom (sose állította hog van neki amúgy, jegyzemmeg halkan). De nemcsak ráült a hullámra amit még nem tudatosan gerjesztett maga körül a blogjával, hanem - már tudatosan - nekidurálta magát, és kemény melóval ő maga kezdett el foglalkozni emberekkel, majd összegyűjtött maga köré olyan szakembereket akik viszont értenek is a részterületekhez, és még keményebb melóval létrehozott valamit amit a kritizálói citromsárgára válva irigyelnek tőle. Most meg, hogy bejött és terjeszkedik? Hát szerintem, csináljátok utána, és bárkinek ugyanígy megemelem a kalapom attól függetlenül hogy az illető a kedvesség mintaképe vagy egy szókimondó bunkó. Az meg, hogy én saját egyéni szociális okokból kifolyólag elfogult vagyok-e az egész LifeT!LT jelenséggel, magát az értékelést semmiben nem fogja befolyásolni, mert ami jó az jó, ami sz*r az meg sz*r. A Katus által reklámozott cucc se azért volt sz*r mert a Katusnak köze van hozzá, ha Obama fotójával hozzák akkor is ehetetlen volt és kész.
Egyébként meg pont most gondolkodtam el két mondat között, hogy lehet, hogy pont ez a titka az egész LifeT!LT-nek? Hogy emberek kicsit magukénak is érzik a dolgot...? Na nem tudom, ezt majd még a jövő hét alatt megfejtem. Addig is jól megrendeltem 7 napos menüt október 13-19-ig. Úgyis hosszú hét szombati munkával, azt meg, hogy lehet-e vasárnapra különböző címre kérni a kiszállítást, majd kiderítem. Egyelőre annyit látok, hogy a heti (fehérje nélküli, mert az van otthon), azaz 7 napos menü 18 900 Ft, amitől egy pár percre azért lehervadt a mosoly az arcomról. De ebből még nem ítélnék előre, mert ha olyan a minősége az ételeknek amit - bevallom őszintén, igen, van előzetes elvárásom, bár nem kéne, de mégis van - elvárok, akkor vállalható. Hogy a weboldalon minden egyes ételt EGYESÉVEL felsoroltak és tápértékekkel meg fotóval jellemeztek, az már alapból egy royal flush önmagában. Én azért különvenném ezt a hétköznapi és hétvégi rendelést valahogy, de persze nagy a szám, mert közben nem tudom hogy hogyan csinálnám, de mondjuk mindenhol így csinálják szóval nem szólok egy szót se, csak itt nem is lehet csak 5 napra rendelni, tehát lehet h érdemes lenne elgondolkodni azon hogy vasárnap este nem biztos hogy szeretek pénteken előkészített ételt enni. Hát előljáróban ennyit, várom a jövő hétfőt.
Peace.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése